Newsletter_Banner_1170x350

Kinekring Scheldekracht

Nieuwsbrief #1 2021

logo_KKSK_transp

UITROL VACCINATIESTRATEGIE ELZ SCHELDEKRACHT

COVIDVACCIN
De lokale uitrol van de vaccinatiestrategie in de eerstelijnszone Scheldekracht*: we hoeven u niet te vertellen voor welke ongeziene opdracht we samen staan én dat binnen een ontzettend krappe tijdspanne.
We hechten er echter veel belang aan om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen de zone.

*Een gebied dat de gemeenten Merelbeke, Melle, Destelbergen, Lochristi, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen en Laarne omvat.

Projectstructuur
(Nog) niet op alle vragen kunnen we antwoorden geven, omdat er ook voor ons nog veel vraagtekens zijn, maar we willen u alvast de contouren schetsen: het kader zoals besproken en nog in verdere ontwikkeling is, binnen de werkgroep vaccinatie Scheldekracht. Klik hier voor de projectstructuur en /-verantwoordelijken.

Gezocht op korte termijn: programmamanager en populatiemanager
Binnen deze projectstructuur zijn we op heel korte termijn nog op zoek naar twee sleutelfiguren binnen het geheel: een programmamanager en een populatiemanager. Meer info is te vinden in dit artikel. Wegens het spoedeisend karakter van beide functies worden de kandidaturen vóór woensdag 27/1, 12u, verwacht via delfien.schepens@elzscheldekracht.be. Mogen we op u rekenen om deze dringende oproep ruimte verspreiden?

Helpende handen gezocht
Voor de vaccinatiecentra zelf blijven we op zoek gaan naar voldoende helpende handen. Om de vooropgestelde timings inzake vaccinatie te kunnen halen hebben we ontzettend veel helpende handen nodig. We zoeken vaccinatoren, personen voor het algemeen onthaal en personen voor het medisch onthaal, stewards/opzichters, enz. Vul het formulier in op onze website en maak mee deze oproep bekend!

Scheldekracht bundelt de krachten
Er moet veel gebeuren op korte termijn. Niet alles verloopt zoals we het in het perfecte plaatje voor ogen hebben of zouden willen. Maar laat ons positief en constructief blijven. Laat ons samenwerken, de krachten bundelen voor een maximale vaccinatiegraad in Scheldekracht.


ELZ
MailPoet